2009

Jag åker inte och shoppar idag.. Istället ligger jag i pyjamas i sängen med glass och tittar på film och är inne på bdb. Sköönt. och jag tror jag tar bort bloggen.

Shopping

Idag ska jag gå till Nova själv och köpa en tubkjol jag provade igår men aldrig köpte på Gina Tricot. 99 kr kostar den bara, blir min idag :)

Det här shoppade jag iallafall igår :



Sjukt billiga tröjor från Gina Tricot, 49 kr styck ! Hallonrosa och ljusrosa. [Halva Gina Tricot har rea, nästan allt kostar bara 49 kr ! Åk dit och kolla, finns rätt mycket fint, jag kunde inte bestämma mig igår]


Blå t-shirt från Gina Tricot, också 49 kr ! Jag tog den i en asstor storlek för att få den lite stor och sånt, och ändå så ser den inte såå stor ut, om man har typ XS i sina kläder har man typ S i denna :)

Ska också köpa min svarta tubkjol idag, eller jag får se om jag hittar nåt annat... jag kan aldrig bestämma mig ;) De fanns en ljusbrun kofta jag ville ha igår också, jag vet inte vad jag ska köpa !!!!!!

Idag ska jag fundera på om jag ska ta bort bloggen, jag får se :)
Kram


Slutar.

Jag tänkte skriva ett inlägg innan, men datorn dampade lite..
Jag vet inte om jag lägger ner bloggen, jag orkar inte mer. Asså inte för att jag får kommentarer av ???, utan för jag orkar inte skriva, hitta på grejer, fota, in i datorn, mm. Jag kommer istället "bli mer aktiv" på bilddagboken..

Jag får se om jag tar bort bloggen.. 

Idag shoppade jag iallafall tre tröjor, och ett hårband.


Sovmorgon

Fy vad skönt att sova till tio utan att alarmet går halv sju ! :)
Klockan halv elva ska jag gå till bussen, till stan, och köpa min tröja, möta sofia och felicia och sen åka vidare till nova. Jag tar med mig lite pengar så något ska jag nog köpa, iallafall hårbandet jag såg igår på glitter.

Nu måste jag gå och fixa mig, det behövs....
Kram

Sötnos <3


Titta vad jag såg när jag skulle gå till skolan i morse... Nellies små tassavtryck. <3

Nothing.

Köpte ingenting på nova...
Men jag hittade några saker som jag tänkte köpa, hårband, klämmor, örhängen (som jag visade i veckan) , en tröja som jag ska köpa imorgon, en t-shirt och lite sånt.

Nu ska jag.... gå. Äta pommes och kyckling.
Gott. Sen blir det min favorit. Glass med chokladsås och strössel. Mums.


nova ;D

Hahaha. Anna har tagit på sig ansvaret att "ta min nelliedag" och gått ut en halvtimmes promenad med henne, medan jag städar. Vi ska gå sen till nova och titta lite, jag ska prova en tröja och titta efter väskan.
Jag måste fortsätta nu..
Jag tar inte med mig så mycket pengar till nova men jag tror jag ska köpa något smycke, hår band ellernåt. 
Kram

Smoothie.

Gjorde smoothie innan (stavas de me två o ? ) , fil (!), hallon och florsocker och sen mixa ihop, går på två sekunder ! Iskallt och gott :) Jag drack det jättemycket innan.
 
Ser jätteäckligt ut men det är skitgott.

Badade nellie också med sista kuren lopp-shampo. Hon har haft nån form av löss/loppor, men nu har hon inte en enda. Hon ligger här och snarkar bredvid mig, min plutt <3

Nu vet jag inte vad jag ska göra.....får se . Ses i morgon, jag tror jag ska till nova, på jakt efter väskan....

Lite nellie.

Var hos sofia till klockan fem, pappa hämtade mig på väg hem från jobbet och åkte till zoogiganten :)
Köpte lite grejer till nellie.

Tuggsko, tuggring, "lösgodis", favoritgodis (träningsgodis), tuggben och en ny rosa leksak :)
Hon har haft en likadan leksak i orange men hon tappade bort den..så jag köpte en rosa istället, förra gången valde oscar fel färg (tycker jag). Hon fick lite ny mat också.

Min plutt springer nu runt som en GALNING och leker med sitt dragkampsrep och försöker hitta någon att busa med.

Ska baka min favorit-tårta ikväll, sofias familj kommer till oss på lördag :) Frusen marängtårta heter den...



Nu ska jag gå och städa, det behövs verkligen. Kläder överallt !!

Rensa bilder.

Nu måste jag rensa bilder, har hur mycket som helst och störigt att man inte hittar ;) 
Intressant va ? :) hehe...

H&M och gina tricot.

Efter skolan idag var det snabbt hem med sofia, åt, ut med nellie 40 minuter, fixa mig, byta om ( jag hade strumpbyxor, kallt ), plugga 32 glosor till imorron, stan. På stan gick jag först till pappa, tog en frukt, hehe, jag var hungrig ! Sen till Gina Tricot, jag och sosso prova sånna tröjor som Alla har, nedsatt 100 kr, kostar nu bara 49 kr ! (Ni vet den stickade tröjan som hon har i reklamen) Jag köpte inte den för jag hade inga pengar med mig, men ska köpa den i helgen. Räknade mina pengar nyss och jag har faktiskt 520 kr ! (mycket för att vara mig, brukar ha mindre än 50)  Fast mamma betalar ju tröjan ;) 
Jag ska köpa den i hallonröd (rosa som sosso säger) och funderar på att också köpa den i blått :) 

Var på h&m men hittade inte väskan.. Hittade skorna men det var ju dragkedja på dom :( Hittar nog vita tygskor nån annanstans som har bättre kvalité också. Hittade också örhängena, jag vill ha ! :) Och nu har jag ju råd....
Nej, jag ska spara så jag har minst 1000 kr.. måste ha lite pengar nu.
Så det blev inget köp idag, jag åkte hem efter typ en halvtimme för de hände en grej :/
Nu ska jag läsa lite bloggar och se om det är nåt på tv. 
Kram

Fastnade igen.

Fastnade lite på hms hemsida innan, som vanligt.. hittade lite grejer som jag nog ska köpa !


Svart eller Brun ? Ska nog köpa denna väskan. Axelbandet är 110 cm och det räcker, det ser helt kort ut på bilden. Jag vet inte om jag vill ha svart eller brun. Har ju en svart skinnjacka och kanske blir tråkigt med svart väska, men jag gillar mer svart.. Fast brunt kanske också är snyggt... eller jag vet inte!? Jag får nog åka till nova i helgen och kolla på färgen, pappa erbjöd sig att betala ! :) Kostar bara 179 kr! (på hm såklart)



Armband, guld eller silver ? 8-pack, 59 kr.  Mindre än 10 kr st, billigt ;)
Jag tror inte jag ska köpa dom. Provade dom i Kristianstad (när jag var där med sofia) men asså... jag vet inte, dom är snygga, och jag vill ha lite nya armand. Har inga ;p




Sjukt snygga skor! (kostar 129 kr.) Dom finns i rosa, blått, svart (med svart sula, annars hade jag velat ha de svarta) och vita. Jag vill helst ha de vita (eller svart med vit sula) men de vita kunde inte visas. Visade skorna för pappa med och jag tror han betalar, behöver ju vårskor lixom ;)

Nänu har andra avenyn börjat ! :)
Kram



Men ååh..

Asså jag infogade ju bilden på väskan innan , men det fungerar inte att infoga bilden jag vill ha som bakgrund ? Åh....

Väska från www.nuknuk.se

Kom hem från skolan för en timme sen, slutade halv fyra. Vår sista lektion var scrap booking (elevensval) och jag och sosso flummade mycket i början , hahaha <3
Nu skaa jag fixa designen, börja om från början och lägga så mycket tid på det som det behövs..
Jag är shoppingsugen... behöver en ny väska, och jag vill forfarande ha den jag visade i bloggen för ett tag sen, sån som kenza har. Jag tycker den är snygg, med lång axelrem.
Ska se om jag kan fixa lite pengar så jag kan beställa den. (www.nuknuk.se)



Nu till designen... 






Filmen !

Filmen var så sjukt bra ! Minns inte vad den hette, gick iallafall på 4:an kl 8. 

Nu ska jag gå... och göra nåt. 
Kram

Håret..

Min mamma har jättetunnt hår, jag har tjockt, och det tog typ 15 minuter att både platta, krusa, borsta, spraya hela håret.. ;) 
Kul var det iaf, även om jag inte gjorde världens nogaste i slutet. Nu tänkte jag se färdigt på filmen som faktiskt verkar bra, med ashton kutcher. (stavas det så? Jag orkar inte kolla i tidningen)  Ska också se om jag kan göra om designen lite, iallafall bakgrunden.

Kram 

Mysigt.

Jag hade det mysigt själv (med nellie) i eftermiddags och gjorde varm (skitvarm) choklad och drack i soffan med nellie sovandes i knäet. 
Nu ska jag platta mammas hår och sen krusa det, kul ;) Samtidigt se film, någon komedi på 4:an som mamma sa att den kanske var bra, jag får se ;p
Bara så alla vet, så har jag inte 5:an, 3:an och alla kanaler, annars hade jag inte tittat på 4:an ;p

kram

Byta bakgrund.

Jag tänkte byta bakgrund, och resten av designen. Lite svårt att förklara men för att ta en bild som bakgrund måste man ha html koden, och det kan man göra genom att trycka på nytt inlägg (på bloggen) och sen infoga bilden där och klicka på knappen HTML. Men det går inte att infoga bilden så det går inte att byta bakgrund... hehe, så godis-desingnen får var kvar lite till.

Anna ! <3

Anna följde med mig hem en stund, perfekt för henne att ta bussen från mig och kan då ta sig till lund, ända till träningen på tio minuter! 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har redan gått ut med nellie en halvtimme och har inga läxor :) 
Kanske ta ut stickan jag har i tummen ;) Den gör skitont... kanske inte är någon sticka.

Nellie snarkar högt bredvid mig, annas bästavän . <3

Godis

Asså ursäkta bakgrunden (hela designen egentligen), jag fixar något imorgon. Klarade bara inte snöflingorna ;)

Mys.

Mysdag. Tio minuter innan vi skulle åka iförmiddags bytte jag om från pyjamas, tio minuter efter jag kom hem tog jag på mig pyjamas. Duschade, fönade och sen våfflade/krusade håret igen ;) Jag tänker sova med det, och förmodligen är lite kvar till imorron. Precis efter jag våfflat och sprayat det fick jag väärldens volym och håret blir skittjockt, verkligen. Hoppas jag kan få upp lite volym igen till imorron. Kul och prova någon annorlunda frisyr, jag brukar alltid ha mitt bruna, halv raka hår och uppsatt lugg, tråkigt i längden. 

Min krustång har väldigt små vågor. Efter jag "lockat" det så borstar jag det, då ser jag ut som jag har värsta afro-frillan ;)

Sitter nu här med en kopp te och har inget att göra, kanske ska kolla på national treasure med pappa på 4:an. Jag vet inte.
Eller faktiskt sticka några varv som min syslöjdslärare gärna vill att jag ska göra hemma, annars kommer jag nog aldrig bli klar..... ;)

Och bild från våran myskväll... igår.


4 läsk, ostbollar , chips, chilidippa och ett paket och en burk med ahlgrens bilar, bilarna från burken var stenhårda.


Juno; okej, rätt tråkig.. Juno, som det handlar om, spelar teater som en vuxen..
Pledge This; Hahaha, askonstig. Står på baksidan: förmodligen världens mest ytliga film.
Släkten är bäst (anna valde) ; Jag och sosso vägrade se den, haha, verkade asdålig.

För ett tag sen fick jag av mammas kompis ett läppglans som hon köpt i fel färg. Aldrig andvänt. Jag tog det och tänkte att de kan väl vara bra och ha. Utanpå förpackningen såg det ut att vara typ rosa, rätt mörk rosa. Jag gav det till sosso, för jag hade haft det typ hela hösten men hade inte ens provat det, jag vill inte ha det.
Var ju hos sosso igår och fråga bara; har du provat läppglanset? Nej det hade hon inte.. och då tänkte ju jag att det kan jag göra. Vilken färg!!! Riktigt rött och jag såg helt sjuk ut.

Och ursäkta min fula munn, jag log för att man skulle se den starka färgen... och man ser knappt på bilden att det är rött !

Jag hade det på ett tag och det hann lixom torka in. Sen kanske en halvtimme senare skulle jag gå ner och få av det, det var fortfarande lika rött. Så började jag ta massa vatten på munnen, det gick inte bort. Jag tog smink borrtagningsmedel, det gick inte bort. Jag tog tvål!, det gick inte bort... fick inte bort det förrän hemma sent på kvällen, och jag fick skrubba bort det... :s hehe, vilket bra läppglans som fastnar..

Nu ska jag mysa lite mer med nellie och kanske faktiskt sticka lite... får se ! :)
Långt inlägg det blev, nog mitt längsta någonsinn.


Våfflat

Jag vaknade för en och en halv timme sen, åt frukost.
Våfflade sen håret, det har jag nog inte gjort på minst två år. Jag fick en våffeltång av min kusin, i fyran eller nåt för hon ville inte ha den. Sen dess har jag kanske våfflat håret tre ggr.
Håret blir enormt fluffigt och stort, nu har jag sprayat håret med massa hårspray så jag hoppas att det håller sig några minuter utanför dörren..... Det brukar gå ur direkt.

Jag ska iväg halv ett till hjärup, kommer hem någon timme senare.
Nu ska jag nog sminka mig och sånt, och ta något att äta.
Kram

Rolig kväll.

Har varit hos sofia (med anna) hela kvällen, kom hem elva. Vi hyrde vars en film, för alla vill ha helt olika. Anna tog nån heelt sjuk film som jag och sosso vägrade se, Släkten är bäst heter den. Jag tog Juno ;) Jag gillade inte den, tråkig. Sofia valde en om Paris Hilton, hehe faktiskt rolig. Fast hon spelar inte sig själv i filmen.
Har inte ätit någon mat sen... frukost. Har bara ätit massor av chips, ostbollar, ahlgrens bilar, läsk....  ;) tjockisar e vi!
Kul vare iaf!! 

Nu ska jag nog sova tror jag. 
Imorgon kommer lite bilder..
Godnatt.

Designen ja...

Asså jag vet inte hur jag ska göra med designen.... igår var jag jättetrött tog första bästa bild från google jag hittade och tog den som bakgrund... snöflingor kanske jag kunde haft under jul ;)
Jag ska iaf göra om det, kanske nu, kanske imorron, kanske om en vecka, när jag har lust..

Mamma fyller år 29 januari och jag troor jag vet vad jag ska köpa ! Funderar mellan två grejer... fast jag vågar inte riktigt skriva vad, om hon skulle få för sig att läsa bloggen nån gång... hehe.

Jag ligger kvar i min säng och tänker lite på min [dåliga] dator. Ljudet har gått sönder så det låter....... skit. 
Jag behöver verkligen en dator, den här typ hyr vi så från mammas jobb och de "abonnemanget" går ut i april och vi ska inte köpa den och den kostar över 500 kr sen..
Asså när abonnemanget går ut får man välja att lämna tillbaka den eller köpa den billigt. Men den suger.

Nu måste jag nog snart gå ner och äta någon form av frukost, jag är skithungrig..
Ikväll blir det sofia och anna! 



Så här blir 98 % av bilderna på nellie, hon har ju lite svårt att sitta still.... ;)

Om sex månader...

Jag längar mycket... om sex månader ligger jag på stranden i kroatien och solar, fatta hur skönt med massa sol och bad och ledigt från skolan en vecka ! :) Eller egentligen då får jag tio veckors sommarlov eftersom vi åker till kroatien sista veckan i skolan.
Och om en månad sitter jag på bussen upp mot vemdalen, skidor i några dagar :) Åker med sofia, hennes syster och hennes pappa ! Kommer bli sjukt roligt!  Jag kommer inte hinna få min mobilladdare innan skidresan och kommer bara komma hem med dåliga mobilbilder... till kroatien har jag iaf min laddare och det kanske är roligare med bilder på sol än snö ? :)

Lets dance: Linda och Martin åkte ut precis ! :) hehe, dom sög...
Nu ska jag fixa lite med designen på bloggen samtidigt som jag kollar på nya humorserien "samantha" på 4:an, det kommer säkert vara jättetråkigt och dåligt menmen.. har inget annat att kolla på.
God natt.

Lets Dance

Jag brukar aldrig kolla på Lets dance, men jag hade inget att göra ikväll och jag vill se hur det går för blondinbella.. :) Blondinbella är sist..... Hittills tycker jag iaf klart att Leila Bagge är bäst !

Nu får jag väl se om blondinbella kommer nån gång, och fortsätta gosa med nellie som somnat.


Åh.. jag tycker hon ler så fult och ser helt konstig ut i ansiktet, men i programet är hon jättesöt !



My day.

So, ingen kan logga in på skolans datorer så det blev inte så mycket so (ingen alls)  ;p


Hehehe, och jag och sofia körde hänga gubbe på bilden ! 


Efter skolan gjorde jag och anna chokladbollar, hehe, gissa vilka vi tog ? Det blev lite fler än dom på bilden, men dom tog min bror och hans kompis.. :p


Nellie kollade ut från fönstret <3 (ursäkta våra tomtegardiner... mamma har inte tatt bort dom ;)
suddig bild :(


Lite bilder iaf ! :)






Annzzii

Jag är med anna.. Jag ska följa henne till bussen strax och sen kommer jag ladda in lite nya bilder från idag :)


"Gamla" minnen

Nu är det riktigt längesen jag bloggade, två dagar ! Idag var jag med sofia och lite anna och felicia, sjukt roligt på vägen hem till sofia. Haha, vi typ snackade om sommaren 08, det hände massa jättekonstiga saker så som vi asgarvar åt. hahahaha, fast jag kan inte berätta det här !!

Jag äter nu... och jag ska snart gå och duscha..
Kram

Yeeeeees !

Kom hem typ vid sex, min lillebrors träning var inte idag så vi åkte hem lite tidigare. 
Duschat, ätit och nu sitter jag i mjukisbyxor och två koftor, jag fryser ;)

Och så kvällens räddning,
Andra Avenyn börjar ikväll kl 9 (på ettan) ! Jag ska kolla, klart. Yesyesyes !
Och dom har också bytt från trettiominuter till 40 minuters sändningstid..
Shit, nu ser jag att Kitty håller på att ta självmord, nu måste jag gå ! ;)

Kram 



Rubrik

Hej, jag är hemma hos sofia nu. Vi har precis sett reprisen på top model 10 och ska snart äta, har inte ätit sen lunch så vi är lite hungriga...

Hehe, vet inte vad jag ska skriva... kommer hem vid sju ungefär .
Kram


Klänningar.

<-- Finns också med svart kjol             <-- Finns också i blått.
Båda klänningarna är från stylebystars.com

Jag älskar dessa, mest den första. Den andra, när skulle jag ha den lixom?  
Den första kostar 399, och finns bara i strl L.. Om jag ska köpa den får jag vänta på strl 34. (minsta)

Det finns också rea-klänningar, jag gillar denna. Fast det är också så, när ska jag ha den ? Jag får nog nöja mig med att titta på dom :)


stylebystars.com (399 kr)


Nelly.com har också upp till 80% rea! :)
Jag älskar ett rött linne där det står, "today I'm wearing this".

Nu ska jag gå till nellie och gosa lite framför tvn. 

*ingen rubrik...*

Kvällen har gått riktigt snabbt, jag har suttit vid datorn hela eftermiddagen.. nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, datorn? Läsa bloggar...?

Liten (dålig) bild på nellie när hon kom med sitt ben innan idag... plutten.


120109

Har precis ätit, ska nu ut med nellie en halvtimme ungefär, sen plugga franska och sen datorn..
Jag bloggar senare med bild.
Puss

Myskväll

Från tolv till halv nio har jag idag varit med mina tre underbara små vänner..
Vi var på burlöv, frisör-butiken där hade stängt så anna kunde inte köpa sitt permanentnings-medel, har glömt vad det heter, hon ville iaf permanenta håret rakt hemma. Åt sen på mc såklart, hehe..
Vi bestämde sen att vi skulle äta och sen träffas kl 6 hos anna för att titta på film, jag gick med sosso hem och åt.
Möttes på affären i hjärup och köpte godis och läsk istället, och gick hem. Anna hade typ inga bra filmer (förlåt anna! haha) så vi såg på tv, top model 11 ! Riktigt bra.
Åkte hem vid halv nio och åt lite apelsin och sitter, här.


Hehe... gott.

Nu ska jag läsa lite bloggar, bdb och sånt och sen.... titta på film får de bli.
Skola imorgon :(
Kram.

Åhh... gud.

Ni bara måste besöka [www.lisaplace.devote.se] . Hennes blogg är sjukt bra, och hennes klädstil ! 

Ojoj, nu är det mindre än en halvtimme kvar och här ligger jag i pyjamas..... 

Idag blev det...

Jag har precis duschat och har nu hamnat framför datorn. Idag, tolv, ska jag till anna, där sofia också är. Vi ska kanske till burlöv och lite sånt mysigt :)
Jag tänkte gå ut och springa lite, jag ska nog ta och göra det.
Ja, jag har lixom inget att säga....
hehe, kram.

Picture

Ikväll har jag bara suttit i vardagsrummet och suttit vid datorn, jag är rätt trött. 
Innan jag somnar iaf tänkte jag blogga lite.. visa att jag lever lixom.

 
Beviset på att jag såg twilight, hehe.

Och se bara edward på näst sista bilden, sjukt snygg! (kanske inte på de andra bilderna, men i filmen!) 





Jag ska helt klart köpa både boken och filmen. (när filmen kommer ut)
Boken kan du köpa på www.adlibris.se för ca 70 kr! (billigt, felicia köpte den på akademibokhandeln för 129, det är nästan halva priset)
________________________________________________________________________

2009
Detta året hoppas jag händer lite grejer... jag ska iaf resa två gånger, februari - skidor i vemdalen med sofia och sen i juni - solsemester i kroatien med familjen ! :) Ska bli riktigt kul, både och.
Sen har vi lite fler saker som kanske händer, men det skriver jag inte om förrän jag vet om det blir nåt.
I december fyller jag ju också 14!
________________________________________________________________________
Nu ska jag nog ligga här vid datorn ett tag, säkert alldeles för länge, och sen sova hela natten lång.. ;p

Imorgon ska jag ta lite nya bilder... på nellie och så.
Och min kameraladdare ska jag beställa när jag får pengar, i februari :) ni får klara er så länge..


Min klassiska...

Vi har gäster, eller.. en gäst, och ska snart äta efterrätt. Glass. Jag tänker ta det klassiska - massa chokladsås och strössel på, hehe. Tjockis, jag vet.

Designen suger, jag vet och jag fixar det imorron eller ikväll till något som iaf är okej.


Twilight!

Dåligt av mig, jag har inte bloggat på en och en halv dag... Igår var sofia, felicia och anna här och typ tio minuter innan dom skulle bli hämtade bestämde vi att vi skulle sova hos felicia, så jag hann aldrig blogga.
Igårkväll hos felicia, tittade vi på tv, åt chips, popcorn och chips-pasta typ. Det ser ut som pasta men smakar.... typ tjocka chips med salt. Och felicia hade Twilight! , vi såg den såklart !!!! Asså den är den bästa film jag någonsin sett, den är sjuuukt bra! Vi såg den imorse igen, lika bra. Och Edward är ju sjukt snygg... ^^
Nu ska jag köpa eller låna boken någonstans och läsa, och sen köpa filmen när den kommer ut.

Jag kom hem typ två, åt mannagrynsgröt och gick ut med nellie.
När jag var ute med nellie åkte två polisbilar förbi med världens fart och sirener och blinkljus och allt på, nellie som aldrig sett det blev lite chockad, dom körde ju bara några meter ifrån oss så det lät ganska högt.
Jag blev lite nyfiken vart dom skulle, så nu läste jag att det var rån på guldfynd i lund, där var jag ju för några dagar sen.
Usch, mitt på dagen, mitt i stan - rån ? 

Nu ska jag göra ny design och sen duscha..
Kram

Städat, varit duktig.

Nu har jag städat, som ni kanske märker städar jag alltid på torsdagar, annars blir det aldrig gjort. hehe..

Mitt såkallade nyårslöfte bröt jag idag (att jag inte får äta sötsaker, åt pepparkakor hos anna) men jag kom på att det börjar gälla på måndag ju !! haha. Felicia var ledig idag och det är ju hon och jag som har det, och lixom, man kan inte börja mitt i veckan!? haha. Så på måndag - inget godis, kakor, eller sötsaker förutom på fredagar och lördagar.
Jag ska också alltid gå en promenad på morgonen och börja jogga för att få bättre kondition, bli lite smalare och må bättre.
Det behöver jag, haha, jag har riktigt usel kondition och det är beep-test v. 7 i skolan.

Jaja, då får jag gå upp halv sju imorron bitti för att hinna gå en minst 15 minuters promenad till att börja med, måste ju vänja mig... haha. Och jag lovar, imorgon bitti kommer jag tänka: men skiit i den där promenaden, jag gör det någon annan dag.

Nu ska jag nog gå och lägga mig i min sköna säng och titta på en film tror jag.
Seee you tomorrow.


Hejhejhej.

Jag vart kvar i hjärup efter skolan, hos anna med sofia. 
Vi kollade på Wallander, satt vid datorn, och flummade !! :)
Nu ska jag äta, är såå hungrig :p

Morning

Jag får skriva skitsnabbt för min buss går om 2 min och jag har inte klätt på mig ytterkläder..
Jag kommer nog va med kompisar efter skolan så jag kommer inte hem förrän sju. 
Nu måste jag gå !! kram

Tjuvlyssnat

Hehe, sitter med te och läser en bok... tjuvlyssnat heter den.
Det är någon som har tjuvlyssnat på dialoger på alla möjliga ställen.

Som tillexempel...

Djurplågeri - nu på ett trendigt sätt
Djursjukhus, stockholm

Paris Hilton-kopia: Hej, jag söker akut för min hund.
Receptionist: Okej, vad är det som hänt då?
Paris Hilton-kopia: Jo, jag hade honom i min väska och så trillade han ut.
(Receptionisten börjar knappa in i datorn.)
Paris Hilton-kopia (lite tystare): Och eftersom han hade sin tröja och sina byxor på sig kunde han inte fälla ut benen och ta emot sig ordentligt.

Haha, kanske inte så roligt men det är rätt roligt att läsa om vad andra pratar om, ibland verkligen sjuka grejer! :p
Jag tror mamma eller pappa fick den i julklapp av nån.

Nu ska jag lägga mig, godnatt !

Shopping

Förutom att sofia spydde (i en plastpåse) så gick allt bra idag. :) Jo... det fanns ju nästan inga affärer. H&M, lindex, kappahl, jc, cubus, indiskan, bik bok... ja det var väl det. Och ändå var vi där från tio till fyra.
Nu ska jag inte klaga mer, för lite shopping blev det..



99 kr hos Cubus (!) Den ser jättekonstig ut på bilden, men t-shirten är grå, och det står DANCE.


Närmare på t-shirten.


69 kr hos H&M, vanligt vitt linne.


Örhängen, H&M för 19.50 !  dålig bild... 

Och så favoriterna...

Skor, H&M för 149 kronor. Älskar dem, det känns som att gå på moln !!


Åhhhhh, dålig bild :( här har jag dom iaf på mig, dom är rätt låga. 

Jag köpte också svarta strumpbyxor, tjocka att ha på vintern/våren. (H&M, 98 kr)
Jag är nöjd. 
Sofia köpte ett linne och rosa mysbyxor från H&M! :)

Nu ska jag typ.... se cops haha, duscha och sen typ lägga mig, jag är hur trött som helst.. somnade tre inatt.
Och imorgon börjar skolan.. :( jag vill inte !! Usch, gå upp klockan sju på morgonen...
Imorgon börjar jag inte förrän halv tio, och ska vara hos sofia tills dess. Så jag kanske kan få låna sofias dator lite... ;)
Annars bloggar jag på morgonen/efter skolan.
 


Ett litet kort...

Jag ska åka om tjugofem minuter, och här sitter jag i pyjamas och det ända jag gjort är att äta frukost. 
Jag åker med bussen halv nio från lund och kommer tio till min lilla mormor.
Nu måste jag gå och duscha, jag skriver ikväll. (jag har med mig 400 kr så lite shopping kommer det nog bli ! :)
Kram

Anna Pihl

Jag kom precis hem, vi åt mat och satte oss sen vid Anna Pihl och kollade hela kvällen. Jag älskar anna pihl, men har inte sett det på jättelänge. Jag har nu bestämt mig att jag måste köpa boxen med alla filmerna.
Jag vet inte varför jag gillar det... jag bara gör det.

Jag tänkte visa midjekjolen jag köpte innan jul, jag sa ju att jag skulle göra det för några dagar sen.

Gina tricot, 149 kr.
En knapp gick av första gången jag hade kjolen, så pappa fick gå till skräddaren och köpa en ny knapp. Sån tur var hade han en som var väldigt lik. Ser ni vilken det är?

Jag och Nellie tränade lite också.. som vanligt har hon svårt att sitta STILL.

Äter godis.


Hon stack... för lixom, hur kul är det att träna egentligen? Nellie tycker det är roligare och kolla när oscar kör wii.


Tillslut satt hon still. Här tränade vi tass, och min kamera lyckades fota precis när hon tagit ner tassen :)
Min söta sötnos...

Imorgon ska jag gå upp klockan sju (!) och tjugo i åtta vara hos sofia. Klockan halv nio går bussen till kristianstad och jag ska också hinna köpa ett rabattkort till oss. (mitt har slutat gälla)
Det tar en och en halv timme med buss, till kristianstad. Vi går av mitt i stan och mormor bor jättenära så det är bara för oss att gå upp till henne i lägenheten och fika lite och sen ge oss ut på stan och shoppa lite.
Jag ska ta med mig 250 kr och ska nog hitta lite kläder.

Jag tror inte jag kommer orka blogga imorron bitti, så vi hörs imorgon kväll!
Nu ska jag titta lite på tv och sen lägga mig. puss.


Sov länge

Ojoj, jag sov till halv tolv, och ändå väckte sosso mig med sms. :) Åt frukost och duschade sen.
Och nu sitter jag här. Idag ska jag inte göra någonting, förutom bort ikväll. 

För någon vecka sen fick jag den här av min moster...

Britney Spears shower gel, "Fantasy". 
Hon köpte parfymen och denna för något över 300 kr på Kicks, men ville bara ha parfymen, så jag fick denna :)
Och då är det ju så.... att det är min favorit-lukt ;p Hehe, så jag blev jätteglad.




Jag har glömt visa..

en tröja från H&M jag köpte för en vecka sen typ.

Mörkgrå baströja med knappar:

Tröjan är riktigt mörk men den blev lite ljus på bilden....

Vi kör Wii



Här kör vi wii, eller... oscar spelar och vi tittar på ! :)



Lite shopping blev det iaf.

Är nu hemma från stan, jag och felicia var i stan i... fyra timmar och var bara inne på H&M och Gina Tricot, det är jag som tar riktigt lång tid på mig. 

Det här köpte jag iaf..

 
Topp, färgen ser jättekonstig ut på bilden men den är hallonrosa. Älskar färgen! 49 kr (halva priset!) på Gina Tricot.
Gick runt bland halvapriset-ställningarna och hittade riktigt snygga plagg, men bara i storlek M, L och XL..
Sen hittade jag denna toppen i S, lite stor men det går :) Har redan en sådan (i XS) i ljus limegrön.


Dålig bild.. :( Örhängen iaf, 19.50 kr från H&M.

Och sist....




Ny (fusk) skinnjacka ! H&M, 498 kr. Finns även i grå, brun och beige. 
Om jag inte skulle tagit svart, skulle det bli en brun. 

Ska nu byta om, vi ska ha gäster! :)

Promenad och stan

Nu ska jag gå ut en halvtimme med nellie, sen fixa mig lite och sen ta bussen till lund för att möta Felicia. 
Jag ska se om jag hittar någon skinnjacka, annars behåller jag min gamla.
Jag kommer nog köpa något halsband eller något.. armband.

Puss

Väska- vit eller svart?

Jag tror idag att jag ska locka med mig någon kompis, eller själv, åka till nova eller stan och kolla på H&M. Jag har sett fler (fusk) skinnjackor där och vet inte om jag ska byta, ska åka dit och kolla iaf.

Jag ska köpa en ny väska, jag gillar svart bäst på denna väskan. Men den är åttio kronor dyrare än den vita. Vilken skulle ni köpt? Väskorna kommer från nuknuk.se

Bilden komm lite långt ner...


ELLER




Läs mer på www.nuknuk.se , de har några väskor som är väldigt fina.

Nu ska jag (försöka) gå upp och äta frukost och sen se om jag ska till stan eller nova. ( vad tycker ni, 16 kronor för buss eller cykla i iskall kyla, det tar ca 20 min att cykla och 20 min med buss? )




Tack så jättemycket !

Tack för alla som läser bloggen, kommenterar eller bara tittar på bilderna! Jag har haft mer än dubbelt så många läsare idag som igår, och jag är jätteglad för det!! Tack.

Jag fortsätter kanske med designen imorron, eller lite ikväll, jag vet inte.
Puss

Bloggen görs om.

Om bloggen ser konstig ut är det för att jag gör om den, och kanske inte hinner klart idag. :) 
Bara så ni vet.

Nu har jag bestämt mig.

Jag ska inte ha skorna jag visade innan, utan andra. 


Åhh...

Tänkte visa lite saker.

Som vanligt när jag sitter vid datorn och inte har något att göra, kommer jag in på H&Ms hemsida.. denna gång hittade jag dessa skorna på rea, men jag vet verkligen inte om jag gillar dem. Jag kanske ändå köper dem, de kostar ju bara 39 kronor (de har kostat 98 kr) , och de blir perfekt när jag ska utomlands i sommar...


Bilderna: H&M

Och sen - vilken färg? Röd blir nog snyggt till min lilla röda väska, dom vita och svarta är snygga till alla färger, men dom vita kommer snabbt bli smutsiga, och svart är lite tråkigt på sommaren... jag får se ! :)

Ska tipsa om ;


Bild: the bodyshop.

The body shops läppbalsam!! Det är jättebra och luktar otroligt gott ! Jag har det och går och luktar ibland ^^ 
Det kostar 98 kronor, rätt dyrt men det räcker länge.
(på bilden är det body lotion, de hade ingen bild på läppbalsam på hemsidan)

Måste bara visa något... gulligt.

Snobben-läppbalsam i plåtförpackning. Om ni inte har råd med det dyra jag visade lite längre upp ;p
Det finns även i blå förpackning, lukt lollipop.


Jag ska med sofia till kristianstad på onsdag och shoppa lite och hälsa på mormor i lägenheten, då kommer jag säkert göra av med pengar.. och sen gick de hundra kr idag på jackan, pappa betalade resten för jag behöver egentligen inte alls en jacka nu.
Tänk om jag vann en miljon... jag får ofta den tanken.




hehe, nellie.

Nellie har badade efter promenaden innan, och hon hade massa tovor på insidan av bakbenen. Hon tycker det är jätteläskigt när vi kommer med en sax och klipper henne på benen. I vattnet kände hon inget när vi klippte, och hörde inget heller så nu är hon fin igen.. Efter badet frös hon så mycket, så hon har både handuk och filtar i oscars knä, bäddat ner sig och somnat där.. min lilla dusse-ponke. (jag vet, jag har jättekonstiga smeknamn till henne)


Hehe, oscar kom med där när han byter kanal på tvn. Ser ni hur mycket nellie bitit på fjärrkontrollen? Hon har bitit bort alla siffror...

Glass

Jaa.... det är ju ändå helg:



Nu ska jag ta en promenad med nellie och sen en varm dusch, vi ses sen.



Kameraladdaren.

Nu har jag bestämt mig.. om jag inte hittar min kamera laddare innan den första februari, beställer jag en ny för 318 kronor. Hittade en sida där det var mer än tre hundra kronor billigare än där jag köpte själva kameran :) 
Jag är sugen på att beställa nu, jag har ju råd, men om jag hittar min gamla har jag köpt en laddare i önödan för 300 kronor.. och jag behöver bara en. Ni får nöja er med mina kassa mobil-bilder tills februari.
Andledningen att jag beställer i februari, är att jag ska åka skidor med sofia i vemdalen och då måste jag ju bara ha kamera!!
Så ni får se lite hur det ser ut och så :)

Nuu ska jag ta tårta ;)

Jajajajajaja :D

Jaaaaaaaaaaaaa ! Åkte med pappa och oscar till nova en snabbis, hehe, oscar skulle köpa ny mössa, två trisslotter och sen köpa ett presentkort på Carlings för vår kusin fyller 19. 
Pappa var såå snäll, så jag köpte den svarta skinnjackan jag visade igår !!!!
Visst är den snygg?? 

Årets första köp: Skinnjacka.

Skinnjackan!! Eller.. skinnimitation. Såå snygg ! :)



Jag tog storlek 36 så jag kan ha en lite tjockare tröja under, 34an var tight och jag hade bara en tunn långärmad tröja när jag provade. Den kostar ju 498 kronor.


Denna sjalen fick jag i julklapp, har sett den på H&M. Man ser inte alls tydligt men den är ljussvart med silvriga mönster typ. Jättefin till skinnjackan.

Förlåt för superdåliga mobilbilder, men hellre det än inga bilder alls, eller?


Nu ska jag sätta mig och äta lite tårta som blev kvar från igår, jag orkade aldrig smaka den. 
pusspusspuss.

Synvilla.

Alla har säkert sett den tusen gånger, men för er som inte gjort det...

Kolla på de fyra prickarna i ca trettio sek och blunda sen (jag tittade på väggen också och det gick lika bra). 



Lite läskigt fast jag älskar synvillor! hehe...

Lite sen uppdatering

Hela kvällen har jag suttit framför datorn och vet inte varför jag inte bloggat, har inte haft lust, har ju bloggat väldigt mycket senaste dagarna. Nu ska jag sova, annars kommer det bli svårt för mig att gå upp imorron klockan tio.. jag som lärt mig sova till minst halv elva, för ett år sen sov jag till sju på morgonen!!!
Godnatt <3

ps. Idag har några nya läsare kommit, vissa har kommenterat! Tack :)


Fikat...

Efter två tallrikar(små) fruktsallad och fleera bitar kladdkaka med grädde är jag sjukt mätt och trött !?.. känns som jag ska spricka.

Det är nog inte bara jag som är trött idag...


Jag och sötnosen har tränat idag, håller på att lära henne "skäms", då hon ska "slå" sig själv över nosen. När vi fikade såg jag att hon satt i hallen och gjorde exakt så som hon gjorde när vi tränade :) Min dusse-plutt <3 
Nellie fyller faktiskt ett år om tre månader... tiden har gått sjukt snabbt. Jag minns fortfarande när vi hämtade henne, och hon bara sov, lekte och åt.. Och hon åt på allt ! Skor, blommor, möbler, gräs, människor, småkryp, allt. 
Nellies kennel behöver fodervärd för en hanhund, och jag är lite sugen... jag visade för pappa och jag såg att han också blev det. Men om jag ska ha en ny, egen hund ska det inte va samma ras som nellie, och inte en hanhund. 
Jag skulle kanske istället vilja bli fodervärd till en vuxen shetland sheepdog -tik (tjej) år 2010, och sen börja träna agility. 
Shetland sheepdog finns i tre färger;

 
 Sobel.

 
Trefärgad.
 Blue Merle.

Jag skulle vilja köpa en sobel eller trefärgad :) Rasen kallas också för minicollie.
Min morbror har en trefärgad collie. Ser ut likadant fast mycket större.

Nu blev det lite rasfakta här ;) 
Nu ska jag sitta lite vid datorn.


Ps. Jag hittade en jacka som jag viiiilll haaa !! Ska tjata lite på mami o papii ;p


Jacka i skinnimitation med luva. 498 kr hos H&M.



Ännu mer bilder ;p

Jag ska tipsa om :


Loreal's cleaning milk, som rengör på djupet och återfuktar :) För er som har torr hud, istället för att dränka er i body lotion, så köp detta, för det hjälper!! Mina kinder blev jättemjuka. 
Det är som en rätt lös kräm som du masserar in i huden och sen torkar av med bomulls-rondeller.
Bomulls-rondeller kan du köpa på tiger, två förpackningar för tio kronor ! (80 st i varje förpackning)


Släkten kommer halv fyra, vi ska fika lite... 

Kladdkaks bitar + en hel kladdkaka till, med grädde.


En prinsesstårta. (tårtan är rosa, inte brun som det ser ut på bilden)


Och en stor fruktsallad, med jordgubbar!! :) (jag älskar jordgubbar)
Och vi är bara åtta stycken. (två diabetiker, så då blir vi bara sex som kan äta fikat) 


PS. Detta inlägg kommer under kategorin "tips" och inte under "bilder&filmer" .

H&M katalog- kläderna.

Dessa sakerna var med i H&M katalogen , som jag tänker köpa till sommaren.



















Jag kommer köpa långt ifrån allt, men lite av det och andra kläder som jag inte har med här :)


Nuuu funkade det ! :)

Här kommer bilderna. 


Före.. Med dom fula (och ojämna) axelbanden.


Efter, utan axelband !

Den röda:
Utan axelband.

Tycker ni de blev finast med eller utan axelband? Jag tycker utan! Dessa kommer andvändas mycket till dessa shortsen;
 Fast jag vet inte om jag vill ha dom beiga shortsen eller vita, jag tror dom beiga ;p 

Ni ska också få se min nya väska också som jag köpte när jag köpte min mimmi-pyjamas och kalsongerna, men glömde visa..




Jag gämförde väskan med handen så ni kan se ungefär hur stor den är :) Väskan är jätteliten, jag får plats med mobil, nycklar, hörlurar, plånbok och läppbalsam. Väskan kostar 98 kronor hos H&M, och finns kvar. Den finns även i svart, men jag tyckte röd är lite roligare till sommaren. 





Det fungerar inte.

Tänkte visa klänningarna nu ju men det verkar inte funka och göra som jag gjorde med bilderna igår. Jag går och städar färdigt och försöker igen sen. 

Jag hatar rubriker!! Vadå, vad ska jag skriva lixom? :p

Klippa klänningar .

Godmorgon. Vaknade klockan tjugo över tio av att det luktade choklad i hela huset, hehe mamma hade bakat. Släkten kommer klockan tre... och jag måste städa, det är kläder överallt. 

I somras köpte jag två klänningar, en röd&vit och en svart&vit, med fula axelband med rosetter på. Tänkte att jag skulle klippa av dom nu och sen kanske fota och lägga upp på bloggen ? :)
Nu måste jag börja städa!

Rubrik

H&M katalogen hade några snygga plagg, som jag ska köpa! Några linnen, tröjor, shorts och bikini. :) Jag ska snart gå och lägga mig tror jag.. jag var ju uppe till tre inatt. Nu har jag inget mer att säga, godnatt.

Jaaaa!

Nya H&M katalogen har kommit, ska kolla i den nu :D




Förlåt, lite många inlägg.

Men jag hittade en söt bild på min mobil.. :)

Tagen på "Jättekul" (leksaksaffären) i lund, det är en väska.




Ny Kategori, LÄS.

För er som bara är intresserade av att läsa inlägg med bilder&filmer i, kan till höger, under "kategorier", klicka på "bilder&filmer", så kommer ni till alla inlägg där det alltid är en bild eller film. ! :)
Kram.

Kläderna.

Jag orkade inte vänta, så jag fotade kläderna nu :) 
Här kommer dom...


Blå tröja hos JC. (halva priset) Tröjan är blå, det syns inte riktigt på bilden. Storlek XS.


Knappar på tröjan. 


Pyjamas hos H&M. Min mimmi-pyjamas. Den är rätt stor, men det var den sista som fanns, storlek S.


Kalsonger hos H&M. Snobben-tryck över hela.  Storlek XS.


Grå tröja H&M. Baströja med trekvartsärm. Storlek 34.


Ljusrosa cardigan hos Gina Tricot. (halva priset)  Älskar den!! Jag tog storlek S för att den skulle va lite längre så jag kan tights till. Sofia tog storlek XS och den är mycket kortare.


Trycket på koftan, det är samma "mönster" på knapparna.

Jag har köpt en svart kjol också men den är i tvätten, jag ska se om den är tvättad så jag kan fota den också. ;)
Jag har också köpt en bh och typ strumpor men det är så tråkigt att visa ;p
Nu ska jag äta . Jag ska se om jag hittar kjolen sen, puss.

Mitt halsband.

Designen är konstig, jag vet och jag ska fixa det, men inte nu..
Var i lund idag med sofia, vi köpte halsband ! Fast  inte sånna som på bilden jag visade igår..
Jag har fotat med mobilkameran och skickat till datorn så ni kan få se..


Halsbandet är från I.Me.My, Guldfynd och kostar 59 kronor.
Förlåt för att bilden är suddig, men det är ju mobilkamera...
Halsbandet är i silver, på hjärtat står det ju S såklart, som står för Sofia. På hennes står det ju F och kan ni gissa vad det står för ? ;)
I lund köpte jag också strumpor och bomullsrondeller till (borttagning av) smink. ;p

Jag har inte hittat kameraladdaren och det kostar 600-700 kr och beställa en ny.. och det har jag inte råd med just nu :( snart kanske. Ska också se om jag och pappa kan dela på priset ;) Sålänge kommer jag fota med mobilkamera, men det är ju roligare med finare bilder som inte är så suddiga. 

Efter att jag ätit mat tänkte jag fota lite nya kläder som jag inte hunnit lägga upp på bloggen :) Lite tröjor och ett par jeans. 
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen äta. 
Puss (och kram)


Lund

Hejhej, jag har lite bråttom nu här... Jag chattade med felicia och sosso till klockan tre inatt, då stack dom. Så jag sov till elva på morgonen och drömde helt sjuka grejer. Jag blev typ anfallen av en flodhäst fast flodhästen förvandlades till en björn och den dödade nellie :(
Jag ska om en halvtimme åka buss till lund och gå där med sosso ett tag, vi ska köpa halsband, och här ligger jag i pyjamas... har typ tjugo minuter på mig att fixa mig :s haha..
Nu måste jag gå!! puss/ Frida

Flumm

Flummar på msn med sosso och felicia....... jag kör sanning eller konka med sosso, och varje fråga slutar med att jag ligger här i min säng och garvar, hahaha ! 
Vi har planerat att sitta och chatta hela natten , vi får se hur det går.......
Imorgon blir det kanske stan med iaf sosso, vi ska på jakt efter bästis-halsband :)

 <-- Ur&penn, 34.50 kr (rea)



Myskväll och myskväll...

Kvällen började hos anna, där stannade vi inte länge. Sen cyklade vi mot tempo, men där smällde dom massa smällare, så vi gick till felicia istället och hämtade henne och tog film. Sen åkte vi till sosso och kollade på filmen, den var riktigt bra ! :) sen gick vi till anna igen och flummade asmkt, hahaha.
Tack för en roolig kväll ! :)

Nu ska jag sitta vid datorn ett tag till och sen soova ;p
kram

Myskväll

Nu ska jag snart fixa mig för myskväll i hjärup med sofia, felicia och anna. Vi ska handla lite gott och sen hem till nån och titta film :) mysigt.. Ingen kan sova hos sig så jag ska hem vid 11 , jag bloggar då :)



Dessa shorts ska jag köpa sen till sommaren, fast jag vet inte i vilken färg.  H&M, 98 kr. 

1 januari 2009 .

Igår på nyårsafton hade jag riiktigt kul ! Hahaha. Vi ska fira midsommar (igen) tillsammans på klädesholmen, i Nils och majas stuga typ. Bada hela kvällen... kommer bli sjukt kul. Vi har firat midsommar, nyår, midsommar, nyår och nu midsommar igen tillsammans i rad :D Jonathan (som jag fira med) fyller 14 idag, grattis ! <3

Vaknade kl tio i tolv idag, kom hem tre inatt.
Jag orkar inte blogga nu, ska äta.

RSS 2.0